You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve şık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı işçilikaretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” makalesı kâin baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Tamlanan merdivenler genelde mimarinın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir hadise çabucak bina karıninden palas ve emniyetli kaçışın katkısızlanması bâtınin dokumalırlar. Yasal olarak da her bünyeda bulunması zorunludur.

Yangın yönetmeliğine müsait bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut haricen strüktürlabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler elan az maliyeti ve mahal kaybının elan az olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedili gidiş takkadak kapının kabil olan en azca saat kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Kuvvetli veya çelikten yapılan ve binanın haricinde arsa düz yangın merdivenleri bile yangın yönetmeliği standartlarının oluşturulabilmesi derunin kullanılmaktadır.

Yangın bapsı nedir ve ne kâre yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini getirmek derunin kullanılan bir bapdır.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve tabanında tek yönıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile tütünı değişmez ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli düzlem oluşturur.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Z tipi yangın merdivenleri süssüz kollu diyerek tabir edilen yangın merdivenleridir. Faziletli gestaltlarda ani durumlarda insanoğluın hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyelerine olanak sağlayıcı yangın kapısı en kredili yangın merdivenidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page